Honey Analysis
น้ำผึ้งเป็นผลิตภัณฑ์ที่เกิดขึ้นตามธรรมชาติ
ความสำคัญของการวิเคราะห์น้ำผึ้งขึ้นอยู่กับผู้เชี่ยวชาญระดับโลกที่เป็นที่ยอมรับ ซึ่งเข้าใจความต้องการเฉพาะของผลิตภัณฑ์น้ำผึ้งและผลิตภัณฑ์ผึ้ง ตั้งแต่นมผึ้ง เกสรผึ้ง โพลิส และขี้ผึ้ง คุณต้องมีพันธมิตรที่มีวิธีการวิเคราะห์ที่ได้รับการพัฒนาและผ่านการพิสูจน์แล้ว
ทีมงานด้านเทคนิคที่มีประสบการณ์ของเราสามารถให้คำแนะนำ การวิเคราะห์ที่แม่นยำ และผลลัพธ์ที่เชื่อถือได้ซึ่งจัดส่งอย่างรวดเร็วและเชื่อถือได้ทั่วโลก
ผลงานการทดสอบโดยสรุปของเรา:
Quality parametersDiastase, HMF, Water, Free Acid, Electrical conductivity, sugar spectrum, F/G ratio, etc.
Botanical and Geographical OriginMicroscopic pollen analysis in conjunction with other relevant parameters
AuthenticityC4 and C3 Sugars, foreign enzymes, heat-stable enzymes, honey-foreign oligosaccharides, SM-R, TM-R, E150d
Antibiotic ResiduesSulfonamides, Tetracyclines, Streptomycin, Chloramphenicol, Nitrofurans, Macrolides, etc.
Bee Treatments & PesticidesAmitraz, Coumaphos, Fluvalinate, Carbendazime, Neonicotinoids, Pesticides, etc.
Bee Repellents & FumigantsNaphthalene, Phenol, Aldehydes, para-dichlorobenzene, etc.
Further residuesPyrrolizidine Alkaloids, etc.
Genetically Modified OrganismsScreening and event specification
MicrobiologyTotal aerobic mesophilic plate count, yeasts and mould, enterobacteriaceae, e.coli, salmonella, clostridium perfringens, chronobakter sakazakii, etc.