Intertek (www.intertek.com)

ดาวน์โหลดใบสมัคร

เปิดรับสมัครจำนวนจำกัด !!!

สำรองที่นั่ง ที่นี่

 

BRC Global Standard for Food Safety Issue 7 to 8 Conversion Course

การอบรมนี้จะช่วยให้ผู้เข้าอบรมมีความเข้าใจถึงข้อกำหนดที่มีการเปลี่ยนแปลงของมาตรฐาน BRC Food Safety Issue 7 ไปเป็น Issue 8 ให้ทราบถึงการประยุกต์ใช้ตามข้อกำหนดอย่างมีประสิทธิภาพ

Duration : 1Days*   

** Thai Language Course**

Public      3,000 THB (excluded VAT Tax) 

In-house ค่าอบรม  18,000 THB (excluded VAT Tax)  

Training Objective(วัตถุประสงค์การอบรม)

This training will help the participants to understand the change of requirements of the BRC Global Standard for Food Safety issue 7 to issue 8, to effectively implement the requirements and prepare them for the initial certification audit for issue 8. In addition, the training will also help the participants to understand the details of the BRC scheme, benefits of the standard and audit protocols. 

การอบรมนี้จะช่วยให้ผู้เข้าอบรมมีความเข้าใจถึงข้อกำหนดที่มีการเปลี่ยนแปลงของมาตรฐาน BRC Food Safety Issue 7 ไปเป็น Issue 8 ให้ทราบถึงการประยุกต์ใช้ตามข้อกำหนดอย่างมีประสิทธิภาพ และการเตรียมการเพื่อเข้าสู่การได้รับการรับรองตาม Issue 8 และการอบรมนี้ยังช่วยให้ผู้เข้าอบรมเข้าใจถึงรายละเอียดของมาตรฐาน BRC ประโยชน์ของมาตรฐาน และกระบวนการตรวจ BRC  

Training Contents (เนื้อหารายละเอียดการอบรม):

  • Introduction to the BRC Standardand Change: แนะนำมาตรฐานBRC และการเปลี่ยนแปลง
  • Change of The Requirements and New Requirements: ข้อกำหนดที่มีการเปลี่ยนแปลง และข้อกำหนดใหม่
  • Implementation and Prepare for Audit: การประยุกต์ใช้ และการเตรียมการตรวจ
  • Audit Protocol: ระเบียบการตรวจ
Time Table 

9:00 - 10:30

  • Introduction to the BRC Standardand Change: แนะนำมาตรฐานBRC และการเปลี่ยนแปลง
  • Change of The Requirements and New Requirements: ข้อกำหนดที่มีการเปลี่ยนแปลง และข้อกำหนดใหม่ (Clause 1 - 2)

10:30 - 10:45

 

  •  Coffee break 

 

10:45 - 12:00

 

  • Change of The Requirements and New Requirements: ข้อกำหนดที่มีการเปลี่ยนแปลง และข้อกำหนดใหม่ (Clause 3 - 5) 

 

12:00 - 13:00

 

  • Lunch

 

13:00 - 14:30

 

  • Change of The Requirements and New Requirements: ข้อกำหนดที่มีการเปลี่ยนแปลง และข้อกำหนดใหม่ (Clause 6 - 9)

 

14:30 - 14:45

 

  • Coffee break

 

14:45 - 15:30

  • Implementation and Prepare for Audit: การประยุกต์ใช้ และการเตรียมการตรวจ
  • Audit Protocol: ระเบียบการตรวจ

15:30 - 16:30

 

  • Examination and Q&A

 

**The training comprises lecture and workshop exercises.**
Trainee :
  • Top Management 
  • Food Safety Team 
  • Manager or Supervisor from each department which related Food safety and quality